Disclaimer

Marorkallc.com is een blog dat met grote zorg is samengesteld. We proberen de artikelen op het blog zo relevant mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat de content op de website zo correct mogelijk is. We maken daarbij ook gebruik van informatie, afbeeldingen en video’s die afkomstig zijn van andere websites.

Ook verwijzen wij regelmatig naar content die op andere websites staat. Marorkallc.com kan echter op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele foutieve of incomplete informatie. Daarbij maakt het niet uit of de informatie van onze eigen website afkomstig is, van een andere website waarvan wij de content gebruiken of van een website waarnaar wij verwijzen vanaf Marorkallc.com. Indien adviezen die op Marorkallc.com  staan worden opgevolgd, dan is dat geheel voor eigen risico.

Marorkallc.com richt zich met zijn blog op de Nederlandse bevolking. Voor deze doelgroep willen wij een zo interessant mogelijk blog samenstellen. Elke vorm van content  mogen wij toevoegen of verwijderen, hiervoor hebben wij alle rechten. We hoeven geen enkele persoon in kennis te stellen indien wij content toevoegen of verwijderen.